Wat kost het verbouwen met een architect?

Wilt u voor een vaste prijs en vrijblijvend goede ideeën voor het verbouwen of uitbreiden van uw woning? Wij bieden momenteel de mogelijkheid aan van een dagdeel schetsen met een architect.

Een ontwerp voor € 395,- excl. BTW

  • We zoeken de regels uit in het bestemmingsplan
  • Wij komen bij u thuis langs (ca. 3 uur)
  • Nemen uw wensen door en maken direct met u een ontwerp

Aan het eind heeft u:

  • Eén of meerdere ontwerpen voor een nieuwe indeling van uw woning schaal 1:100.
  • Advies over de uitvoerbaarheid, technische uitwerking (ook verduurzaming) en een indicatie van de kosten.
  • Indien gewenst kunnen we u helpen met het vervolgtraject (tot oplevering). Zo start u goed voorbereid aan uw verbouwing!

Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg meer (t)huis voor uw geld.


Stuur ons vrijblijvend een e-mail


Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Johan en Simone - Woning in Wittevrouwen  

“Van een wilde wens om meer licht in huis te halen in een paar stappen naar een prachtig ontwerp waar we nog elke dag van genieten. Archid Architecten Tim en Leonie zijn heel professioneel, creatief en prettig om mee te werken van idee tot en met ondersteuning bij de uitvoering.”


Tessa en Guido - Tuinkamer Zeist  

“Leonie en Tim zijn prettige en vakkundige mensen die goed luisteren naar je wensen en ideeën. Ze gaan daarmee aan de slag maar geven ook duidelijk hun eigen draai aan het ontwerp. En dat is juist de reden waarom je een architect betrekt bij het project. Zij kwamen op dingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden, zonder de basis uit het oog te verliezen. Ze staan ook open voor kritiek en zijn flexibel waardoor je uiteindelijk samen tot het eindontwerp komt. Wij zijn heel gelukkig met het eindresultaat. Bij dit jonge en enthousiaste duo ben je echt in goede handen!”


Merel en Jorg - Uitbreiding jaren 50 woning  

“Bedankt voor jullie geweldige ideeën, creativiteit, inzicht in onze gedachten, frisse blik en bovenal het geweldige paradijs wat jullie voor ons gerealiseerd hebben!”