Over ARCHiD

Tim en Leonie willen de wereld mooier maken en beseffen door hun universitaire studie aan één van de beste bouwkunde faculteiten ter wereld hoe groot de impact van de gebouwde omgeving is. Een mooie omgeving is van grote invloed op het levensgeluk van mensen, en dat begint op microniveau: bij uw eigen huis. Zij runnen al ruim 10 jaar hun eigen na cum laude te zijn afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Zij kwamen op de markt toen de huizencrisis in 2011 op haar dieptepunt zat. Hun creativiteit, doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden en sterk ruimtelijk inzicht heeft hun in deze zware tijd geholpen om de huizendroom van hun klanten waar te maken. Wat zij delen is een flink portie creativiteit, een sterk ruimtelijk inzicht en doorzettingsvermogen om ook de dromen van anderen waar te maken.


Leonie Korting
Heeft in Delft en in de VS aan de UNCC haar opleiding bouwkunde gedaan. Leonie is sterk in het vertalen van de wensen van opdrachtgevers in slimme oplossingen en goed functionerende huizen. Zij weet daarin opdrachtgevers te verrassen met haar ideeën. Zij is erg nauwkeurig en zorgt ervoor dat het project tot in het detail perfect wordt uitgevoerd. Leonie woont met haar gezin aan het water in het groene hart en gaat graag met de boot op pad.


Tim Eichhorn
Heeft in Delft en aan de ETH in Zurich zijn opleiding gedaan. Tim is een exceptioneel sterke conceptuele ontwerper die scherp erop let dat de grote lijnen tijdens het project worden opgevolgd. Hij vindt het belangrijk dat architectuur er uiteindelijk is voor de gebruiker. Tim woont met zijn gezin in De Bilt en trekt er graag op uit met zijn vrouw en twee kinderen.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.