Brainstormsessie
€ 395  excl. 21% BTW

Je hebt zelf al iets in je hoofd voor de verbouwing, maar hebt het gevoel dat het beter kan. Een architect komt bij jou thuis langs! Met creatieve ideeën maken we direct een goed ontwerp.

Zo doen we dat:

  1. Voorbereiding
    We kijken naar de regels, zodat we weten wat wel en niet kan. Vóór de afspraak stuur je inspiratiebeelden, je wensen en de plattegronden toe. Zo kunnen we de brainstormsessie goed voorbereiden.
  2. De brainstormsessie
    Ruimtes en mensen moet je zien. Leonie of Tim komt ca. 3 uur bij jou thuis langs. We maken dan meteen een ontwerp waarmee je direct aan de slag kunt.
  3. Resultaat
    Aan het eind van de sessie heb je één of twee leuke ontwerpen voor de verbouwing. Deze zijn op schaal met de handgetekend. We geven een kostenraming en (duurzame) tips.

Ik wil meer weten over de brainstormsessie
Binnen 2 weken een fysieke afspraak


De brainstormsessie kost € 395,- excl. 21% BTW en is een betaalbare en snelle manier om het beste uit je verbouwing te halen!


Dit zeggen anderen


Tielemans

“Nu we middenin de daadwerkelijke verbouwing zitten, kunnen we tevreden terugblikken op de fase waarin we samen met ARCHiD onze eerste gedachten en wensen op papier hebben gezet. Een van de twee schetsen die we samen in een paar uurtjes hebben bedacht, wordt nu ook echt gebouwd. We zijn erg tevreden over het meedenken en de praktische tips die we hebben gekregen.”


Stacey

“Na het online aanvragen van een brainstormsessie, werden we vlot gebeld, afspraak op korte termijn gemaakt, en alle mogelijk opties zijn uitgedacht en getekend. Ideeën die wij al hadden in combinatie met frisse inzichten en tips van deze professionals.
Te gek dat we in zo korte tijd zo'n goeie opstelling hebben kunnen bepalen en helder neergezet. Onmisbaar voor ons in dit spannende proces van een woning renoveren.”


Barend

“Omdat we wel allerlei ideeën hadden over hoe een aanbouw van onze woning eruit zou kunnen zien, maar dit nog alle kanten opging, hebben we Tim Eichhorn gevraagd voor een brainstormsessie. Dat was een heel goede greep. Het was heel mooi om te zien hoe Tim met onze ideeën en aanvullende informatie telkens weer nieuwe schetsen maakte. Doordat hij goed luisterde en rustig nadacht over onze denkrichtingen, ontstonden er verrassende nieuwe ideeën, waarbij hij goed de voor- en nadelen kon benoemen. Zo’n brainstormsessie is dan heel warm aan te bevelen!”


Jasmijn

“Ons introductie gesprek en schets wat eventueel mogelijk zou zijn, was een ware eye opener. Leonie heeft van een voor ons moeilijk in te delen zolder met beperkingen, toch een geweldig voorstel gemaakt, waar alles in past met extra mogelijkheden aan de voor en achterzijde. Zo'n schets had voor ons enorm veel meerwaarde. Dank je wel voor het creatief meedenken. Nu de uitvoering nog over een aantal maanden. Hopelijk wordt het zo mooi als je voor ons gaat uitwerken.”


Frank

“Tim heeft ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en de vergunningaanvraag voor de verbouwing van onze monumentale woning (gemeentelijk monument). Hij was hierbij creatief, geduldig en flexibel en luisterde goed naar onze wensen. Ook toen er een aanpassing van het plan vereist was om een vergunning te krijgen, dacht hij mee en reageerde hij snel. De vergunning is verleend en we kijken uit naar het resultaat van de verbouwing!”Ik wil meer weten over de brainstormsessie